Oleoturisme

4Senses

 

Benvinguts al meravellós món de l‘oleoturisme! Us agradaria conèixer de primera mà com es cultiva l’oli d’oliva ecològic i com s’elabora? Doncs esteu al lloc adequat!

En la nostra visita als olivars, us explicarem sobre l’agricultura ecològica i com es cuiden les oliveres per obtenir un producte d’alta qualitat i respectuós amb el medi ambient.

Després, ens dirigirem al molí per conèixer de prop el procés d’elaboració de l’oli d’oliva ecològic, des de la mòlta fins a l’extracció de l’oli. Aquí descobrireu com s’obté l’oli d’oliva verge extra, el procés de decantació i filtrat, i com s’envasa per a la seva comercialització.

Però la millor part d’aquesta experiència és sens dubte la cata del nostre oli ecològic. Els participants tindran l’oportunitat de submergir-se en un viatge sensorial on cada sentit té un paper fonamental en l’apreciació i comprensió dels olis d’oliva ecològics. La vista per observar el color i la textura. L’olfacte per identificar els matisos fruitats i l’aroma. El gust per explorar els sabors equilibrats com l’amar i el picant. El tacte per apreciar la consistència i la textura.

Aprendreu a diferenciar entre els diferents tipus d’olis, a identificar les seves característiques organolèptiques i a apreciar el seu sabor i aroma únic.

No us perdeu aquesta experiència única i inoblidable! Veniu a descobrir el món de l’oli d’oliva ecològic amb nosaltres i sentiu la passió per la qualitat i la sostenibilitat. Us esperem!

 

tastoli

5Senses

Diverteix-te amb una experiència sensorial única. Tot i que tradicionalment la cata d’oli d’oliva se centra en els quatre sentits esmentats anteriorment, en aquesta cata “5senses” s’incorporarà també el sentit de l’oïda.

Gaudeix tastant el nostre oli d’oliva verge extra i ecològic maridat amb aliments inusuals com la xocolata, la fruita o el gelat.

S’utilitzaran diferents textures de l’oli, com la terra d’oli o l’escuma, per crear experiències auditives, com el so de la terra cruixent o l’efervescència bombolla de l’escuma d’oli. Això afegirà una dimensió addicional a la cata, estimulant de manera creativa els nostres sentits.

tastoli

Toc-Tast

 

 

Vols un moment de relax i pau mentre gaudeixes del nostre entorn? Vina a fer un toc i tasta el nostre oli verge extra ecològic maridat amb productes de qualitat de la zona i acompanyat d’una copa de vi, cava o una meravellosa cervesa amb oli d’oliva. No te’n penediràs!.

tast oli
El molí