L’Almàssera

El Molí

 

L’almàssera d’oli que presentem és un molí d’última generació que utilitza tecnologies avançades en la producció d’oli d’oliva. Aquest molí compta amb equips d’alta eficiència que permeten obtenir un producte d’alta qualitat, lliure d’impureses i amb un contingut d’humitat mínim.

 

El molí

 

El procés de producció comença amb la recepció de les olives, que són classificades i seleccionades per assegurar que només se’n processin aquelles de la millor qualitat. Posteriorment, les olives són netejades i desrapades, per a després ser mòltes en una línia de producció d’última generació que garanteix la màxima eficiència i qualitat en l’extracció de l’oli.

El molí

 

El procés d’extracció d’oli es realitza mitjançant centrifugació en fred, la qual cosa permet obtenir un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat i puresa. Durant tot el procés, es realitzen controls de qualitat exhaustius per garantir l’excel·lència del producte final.

El molí

 

A més, l’almàssera està dissenyada per minimitzar l’impacte ambiental, utilitzant sistemes de gestió de residus i energies renovables en el seu funcionament. D’aquesta manera, s’aconsegueix una producció sostenible i responsable amb el medi ambient.

El molí

En resum, aquest trull d’oli és un molí d’última generació que utilitza tecnologies avançades en la producció d’oli d’oliva verge extra d’alta qualitat i puresa. Tot el procés de producció està supervisat per personal qualificat, i es realitzen controls de qualitat exhaustius per garantir l’excel·lència del producte final. A més, la almàssera està dissenyada per ser sostenible i responsable amb el medi ambient.

El molí