Al cor de l’ Empordà

Mas Bordas

 

La finca que dona nom al nostre oli Mas Bordas està situada a Siurana d’Empordà. 15 Hectàrees d’olivar a 50 metres d’alçada i amb vistes al  Golf de Roses. 

Aquest privilegiat entorn natural proporciona al terreny propietats que donen a l’oli d’oliva unes característiques de sabor úniques.

 

 

A banda de la producció i elaboració del nostre reconegut oli d’oliva verge extra, a la Societat Agrícola Siurana també produïm ous ecològics.

Disposem de 9000 gallines ponedores ecològiques que produeixen 8500 ous ecològics diaris, aquestes gallines s’alimenten de pinso 100% ecològic i tenen total llibertat,  ja que disposen de 36.000 m2 de patis exteriors.

T’animem a visitar la nostra Agrobotiga on, a més del nostre producte estrella, l’oli ecològic, també hi trobareu productes artesans i de proximitat com confitures, mel i una cosa que mai pot faltar: magnífic vi de l’Empordà.
Creiem que és important donar suport als productors locals i promoure pràctiques sostenibles. Per això ens esforcem en oferir productes de origen ecològic i de proximitat de la més alta qualitat.
Agrobotiga

Benvinguts a la nostra Agrobotiga

 

Sala de Tasts

 

Sala de tast
Sala de tast

Visita la nostra sala de tast d’oli, un espai ampli i espaiós on podràs gaudir d’una experiència sensorial única.

La sala compta amb una decoració elegant i minimalista, que et convida a centrar-te en els sabors i aromes de l’oli d’oliva. Les grans finestres permeten l’entrada de llum natural, creant una atmosfera càlida i acollidora.

L’ambient és perfecte per a gaudir en companyia o en solitari. Si estàs buscant un lloc per a aprendre sobre l’oli d’oliva, la nostra sala de tast ofereix una experiència educativa i amena. Si, per contra, busques un espai per a relaxar-te i gaudir de l’oli en el teu temps lliure, la nostra sala és el lloc ideal.

 

Endinsats entre Oliveres

 

Oleoturisme

Un entorn envoltat d’oliveres, amb el cant dels ocells de fons i l’aroma de la natura que t’envolta. Aquí, enmig d’aquest paisatge idíl·lic, trobaràs un espai tranquil i plàcid per gaudir de la serenitat del camp.

La llum del sol es filtra a través de les fulles de les oliveres, creant un joc d’ombres i llums que convida a la relaxació.

El suau murmuri del vent que acaricia les oliveres és l’única banda sonora que necessites per gaudir d’aquest paradís rural. Aquí, pots prendre’t el teu temps per a saborejar el moment, per a respirar profundament i per a gaudir de l’entorn.

En aquest oasi de pau, pots gaudir d’un tast a l’aire lliure envoltat de la bellesa natural . El nostre oli d’oliva ecològic i altres productes locals són la base de la gastronomia de la zona, oferint-te una experiència culinària autèntica i deliciosa.

Agricola SiuranaAgricola SiuranaAgricola SiuranaAgricola SiuranaAgricola SiuranaqAgricola SiuranaAgricola SiuranaAgricola SiuranaAgricola SiuranaAgricola SiuranaAgricola Siurana