Caixa 4 Llaunes 5l

260,00

3 Llaunes de 5 Litres.

Oli d’oliva verge extra ecològic  de connotacions fruitades verds i molt equilibrat, ideal per consumir en cru i  dins l’àmbit culinari es pot utilitzar per a tot tipus de plats.

Esgotat

Categoria:

Per a l'obtenció de L'OLI ECOLÒGIC MAS BORDAS es duu a terme un sistema de control de Producció Ecològica amb què es realitzen estrictes controls de medi ambient i qualitat. El procés té cura de la qualitat de l'olivera, l'oliva i l'oli d'oliva verge extra. Aquest oli és recol·lectat i extret a la primera collita realitzada a principis del mes d'octubre.

El resultat és un oli de connotacions fruitades verds i  molt equilibrat, ideal per consumir en cru i  dins l'àmbit culinari es pot utilitzar per a tot tipus de plats, Per gaudir plenament  del seu sabor i les seves notes aromàtiques, és recomanable el seu ús com a amaniment en amanides i tot tipus de plats freds.

Per a una conservació òptima és recomanable desar l'AOVE en un espai fresc i sec, lluny de l'exposició del sol.

Informació addicional

Pes15,15 kg
Dimensions0,27 × 0,40 × 0,29 cm

Fitxa Tècnica

CategoriaVerge Extra Ecològic
ColorVerd olivera
afruitatAlt
Zona de produccióFinques  pròpies a Siurana de l’Empordà
Notes de tastAl nas és un fruitat d’oliva verda amb aromes herbacis i vegetals com la tomaquera, que recorden la reminiscència de les plantes que cohabiten amb els nostres oliverars, juntament amb notes una mica més madures de fruites fresques com poma i ametlla . A la boca és dolça a l’entrada i recorda les mateixes sensacions que es perceben al nas. Amarg i picant lleugers. Molt equilibrat, amb retrogust ametllat i una persistència en el temps delicada i elegant.
ElaboracióExtracció en fred. Màxim 6 hores des de la recol·lecció del fruit.
Acidesa0.1º
Presentació5 Litres
Suggeriment de conservacióConservar en un lloc fresc, protegit de la llum i de la calor
MaridatgeL’oli d’oliva Mas Bordas es pot maridar amb carns, peix i marisc. · Amanides · Prostres, xocolata i gelats.